Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap

Az itbusiness Club egy 2004 óta működő exkluzív, zártkörű üzleti klub, amelynek tagjai minden hónap első keddjén egy kellemes üzleti reggeli formájában találkoznak és az itbusiness magazin szakmai csoportja által meghatározott aktuális témáról beszélgetnek.

A klubnak jelenleg közel 80 tagja van, akik a gazdasági élet számos területén működő, különböző méretű vállalatok közép- és felsővezetői. Az általuk képviselt cégek többek között az informatika, telekommunikáció, pénzügyi szolgáltatók, oktatás, ipar, energetika, közművek, bankok, biztosítók területén kiemelkedőek.

Minden klubrendezvény alkalmával nagy gondot fordítunk arra, hogy ne csak a tagok, de az adott témához kapcsolódóan meghívott vendégek is színesítsék a palettát úgy, hogy mind a szállítói, mind a vevői, mind pedig a kormányzati szektor megfelelő arányban legyen jelen.

Az itbusiness Club tehát kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy tagjai aktív szakmai párbeszédet folytathassanak egymással és közben olyan értékes kapcsolatrendszert alakíthassanak ki, amely garantálja a vállalkozások üzleti sikereit.

Az itbusiness Club rendezvényein – a meghívott előadókon túl – csak tagok vesznek részt. A tagság egy évre, személyre szól és át nem ruházható.

Vásárolható céges clubtagság is, ebben az esetben az adott cég 4 különböző személyt nevezhet meg a clubrendezvényekre, így lehetőség nyílik arra, hogy a vállalatot mindig az a személy képviselhesse, aki az aktuális témában a legjobban érdekelt.

Klubtagjaink és meghívott vendégeink részére a részvétel díjtalan, egyéb esetben a részvételi díj 50 000 Ft + áfa.

Korábbi klubrendezvényeken készült fotók megtekinthetőek itt:http://www.itbusiness.hu/galeria

Érdekli a klubtagság?

Kérjen bővebb információt a itbclub@itbusiness.hu címen. Köszönjük érdeklődését!

A rovat ajánlója

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ADAPTO Solutions Kft.

A legkeresettebb cégek: