Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
Klub 2009. okt
Forrás: itbusiness

"Online közösségek és a vállalati kommunikáció" - címmel várta októberben a Magyar Tudományos Akadémiára tagjait az itbusiness club.

Egy infokommunikációs vállalat sikerét mindig is alapvetően meghatározták a termékeiről, szolgáltatásairól a sajtóban megjelent hírek, tesztek – legyen szó fogyasztói vagy nagyvállalati termékekről. A közösségi hálózatok, blogok előretörésével újabb, talán még befolyásosabb és főleg kontrollálhatatlanabb kommunikációs tér nyílt meg a fogyasztók előtt. Laptop-, nyomtató- vagy monitorvásárlás előtt a vásárlók már nemcsak a szaksajtót és a teszteket bújják, hanem a fórumokat és a blogokat is böngészik, a nagyvállalati informatikai cégek esetében pedig az online fejlesztői közösségek is döntően befolyásolhatják a vállalat sikerességét.

Az itbusiness októberi klubdélelőttje arról szólt, miként lehet ezt az „új erőt” a vállalatról kialakított kép csiszolására, a márkaismertség növelésére, elkötelezett fogyasztói közösségek kiépítésére használni, vagy mit lehet tenni a negatív hírverés ellen.

A bevezető előadásokat Benei Péter, a Karmamédia ügyvezetője, illetve Péli Árpád, az EvoMedia tulajdonos-ügyvezetője tartotta, ám ahogy az az itbusiness clubban szokás, impulzív hozzászólásokban sem volt hiány.

A videó megtekintéséhez kérem frissítse böngészőjét!
data cms103904 ITbusiness_club_10.flv

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ADAPTO Solutions Kft.

A legkeresettebb cégek: