Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
novemberi itbo club 1
Forrás: itbusness.hu

Rendhagyó témában - az infokommunikációs technológiák szektorának iparpolitikai akciótervét ismertetve és az első visszajelzésekre fókuszálva - tartotta meg novemberi rendezvényét az itbusiness Club. A szokottól eltérő helyszín sem zavarta a résztvevőket a markáns vélemények kimondásában.

Ezen a beszélgetésen is sajnos egy kicsit kijött a magyar mentalitás, vagyis, hogy sokkal inkább a "miért nem?", nem pedig a "hogyan igen?" került a beszélgetés során leginkább terítékre. De az nagyon jó, hogy a kormányzatnak van informatika, távközlési stratégiája, ami eléggé jövőbe mutató, és hogy ezt a szakmával együtt alakította ki - lényegében eképpen summázta Beck György a kormány most megjelent IKT akciótervével kapcsolatban tartott első szakmai beszégetést. A hazai Vodafone első embere azonban csak az egyik illusztris vendég - és érdemi hozzászóló - volt a novemberi itbusines clubban.

A kameránk elé hívtunk jónéhány szakembert, mondják el a véleményüket az akciótervről és a Varga István gazdasági miniszter által kezdeményezett szakmai találkozóról. Íme a hozzászólók első csokra:   

A videó megtekintéséhez kérem frissítse böngészőjét!
data cms108365 novemberinterju1.flv

Kapcsolódó anyagok

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2072 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Laufer Tamás

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4951 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: