Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

Szalay_Imre_580px.jpg
Szalay Imre, NJSZTForrás: ITB

2019. július 1-től Szalay Imre, az NJSZT korábbi alelnöke tölti be a társaság ügyvezetői posztját.

Szalay Imre 1982 óta tagja az NJSZT-nek, a társaság tavaly novemberi tisztújító közgyűlése óta pedig egyik alelnöke is volt a szervezetnek. Július 1-jétől azonban immár az NJSZT ügyvezetőjeként tevékenykedik tovább. Alföldi István, aki 1997 óta töltötte be a társaság ügyvezető igazgatói posztját, október végén nyugdíjba vonul, és addig fokozatosan adja át feladatait.

Szalay Imre matematikusként és informatikusként végzett Szegeden. A 64 éves szakember többek közt a Digital Equipment Magyarországnál rendszerintegrációs igazgatóként, a Compaq Magyarország professzionális szolgáltatásokért felelős igazgatójaként, a Hewlett-Packard Magyarország vezérigazgató-helyetteseként, illetve a Vodafone operációs igazgatójaként dolgozott korábban, sok esetben az NJSZT szintén tavaly novemberben megválasztott új elnökének, Beck Györgynek munkatársaként.

Az ICT-szektorban végzett hivatali munkája mellett sok tapasztalatot szerzett szakmai non-profit szervezetek építésében, szervezésében, és vezetésében is. A projektmenedzsment szakma elismert hazai vezetője, a Project Management Institute (PMI) hazai tagozatának tizenöt éven át volt elnöke, ezen kívül közreműködött a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE), Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) szakmai szervező munkájában is.

„Korábban örömmel fogadtam el az NJSZT alelnöki felkérését is, remélve, hogy civil szervezeti tapasztalataimmal segíthetem a Társaság fejlődését. A mostani ügyvezetői felkérés pedig nem várt nagy kihívásként ért. Alföldi István távozásával most még mélyebben kapcsolódhatok be az NJSZT életébe. Az elmúlt félév során nagyon sok ötlet, pozitív kezdeményezés érkezett az új elnökséghez, és az a tervünk, hogy a tagság, önkéntesek bevonásával ezekből építkezünk, hogy Társaságunk a ICT szakma és digitális világ közti igazi katalizátorrá válhasson. Ehhez elengedhetetlennek látjuk a fiatalítást, mindenhol, beleértve a vezető posztokat is” – mondta el jövőbeli elképzeléseiről Szalay Imre.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: