Karrier

kaspersky_lab
Forrás: BankInfoSecurity

Területi értékesítési igazgatót igazolt a Kaspersky Lab

Tóth Árpád július 16-tól erősíti a Kaspersky Lab Magyarország csapatát területi értékesítési igazgatóként. Korábban számos vezető pozíciót töltött be, többek között olyan nemzetközi nagyvállalatoknál, mint a DHL és a HEINZ.

Tóth Árpád
Tóth Árpád
A szakember feladata új pozíciójában elsősorban a nagyvállalati értékesítési stratégia kialakítása, a viszonteladók kiválasztása, az értékesítési csapat képzése, valamint a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás.

Közel 20 éves tapasztalata van az informatikai biztonság területén, ezalatt számos nemzetközi gyártóval volt alkalma együtt dolgozni. A Kaspersky Labet megelőzően a McAfee magyar, valamint az adriai térség területi igazgatójának pozícióját töltötte be 18 éven keresztül.

Tóth Árpád a diplomáját a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen szerezte, majd a KOTK Oktatási Központ Nemzetközi Értékesítési Menedzser képzését is elvégezte.

„Nagy öröm és izgalmas kihívás számomra, hogy csatlakozhatok a vállalat kelet-európai csapatához. Alig várom, hogy részt vegyek a Kaspersky Lab márkájának regionális megerősítésében, a hazai és a nemzetközi tapasztalataimmal fejlesszem a nagyvállalati értékesítés üzletágát és csapatommal szolgáljam az ügyfelek érdekeit” – nyilatkozta kinevezése kapcsán Tóth Árpád.

„Nagyon örülünk, hogy Tóth Árpád csatlakozott a csapatunkhoz. Nemzetközi és regionális tapasztalataival és kapcsolataival biztosak vagyunk benne, hogy sikeresen fogja vezetni a magyar értékesítő csapatot ebben a fontos időszakban” – tette hozzá Zoran Puskovic, a Kaspersky Lab kelet-európai regionális igazgatója.

Tóth Árpád közvetlenül Zoran Puskovicnak tesz jelentést.