Cégbemutató

Bezdány Zsolt, Easylease
Bezdány Zsolt, Easylease
Forrás: ITB

Az autózás szabad élménye

Ki ne szeretne nyűgöktől mentesen, kiszámítható költségekkel autózni? A tartós bérlet pont ezt teszi lehetővé.

Cégautót már többnyire lízingben vesznek a vállalkozások (és azok vezetői). A lízing azonban csak pénzügyi konstrukció, az autó üzemben tartásával járó nyűgöktől nem szabadít meg, ráadásul inkább csak új autókra lehet igénybe venni. Egyesíti viszont a lízing és a flottakezelés előnyeit a tartós bérleti konstrukció, mondja Bezdány Zsolt, az Easylease alapító tulajdonosa.

Az Easylease ezen belül is különleges szolgáltatást kínál. Több nemzetközi lízingcéggel áll kapcsolatban, azokon keresztül biztosítja ügyfeleinek az autókat – német rendszámmal, annak minden előnyével. A leendő ügyfél maga választhatja ki a neki tetsző járművet a mobile.de oldaláról. „Mind autóban, mind az ügyfeleket tekintve a prémium réteget célozzuk meg.”

Amennyiben az ügyfélnek megfelel a felkínált konstrukció, és aláírják a szerződést, az első díj utalásától számított legkésőbb két héten belül az ügyfél beleülhet a kiválasztott autóba. Az Easylease-nél a havidíjban minden kalkulálható költség benne van: a biztosítások, az adó, a kötelező szervizek, a gumicsere. Egyedi az ajánlatban, hogy ha valamiért mégsem tetszene az ügyfélnek a kocsi, egy-két hónapon belül némi költség fejében vissza lehet vinni és kicserélni.

Minden, az autóval járó költséget összevetve, a tartós bérlet maximum 10 százalékkal jelent több költséget, mint a saját tulajdonú autó. „Ám ha levonjuk ebből a 9 százalékos társasági adót, már pénzügyileg is jobban jár az ügyfél, nem beszélve arról, hogy az üzemeltetéssel kapcsolatban minden terhet leveszünk a válláról” – teszi hozzá Bezdány Zsolt.