Cégvilág

08_uzletikezfogo_580.jpg
Forrás: ITB

Negyedik alkalommal mutatják be az üzleti és marketingtrendeket

A Magyar Marketing Fesztivál minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 4. alkalommal,  január 26-án.

Az esemény célja a 2017-es év üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a kkv-üzleti év megnyitása. A rendezvényen 15 előadó – az adott szakterület jeles vagy éppen piacvezető képviselője – beszél az előttünk álló évre javasolt marketingeszközökről, -módszerekről, és -megoldásokról.

„A feldolgozott témákat a tavalyi évekhez hasonlóan most is hosszas piackutatás előzte meg annak érdekében, hogy a cégvezetők, döntéshozók és szakmabeliek azt kapják, ami valóban érdekli őket, amit leginkább fejleszteni szeretnének saját cégükben” – fogalmazott Miklovicz Norbert, a marketingesemény főszervezője.

A szakkiállítás mellett ismét lesz üzleti kapcsolatépítő (networking) rendezvény, ahol szakértői segítséggel gyors, moderált üzleti kapcsolatépítésre, a kapcsolati tőke megosztására van lehetőség.

Idén is lesz újdonság: a Milliárdosok klubja kerekasztal-beszélgetésen milliárdos forgalmú, „kicsiből naggyá váló”, hiteles, családi cégek vezetői inspirálják tapasztalataikkal a hallgatóságot.

A konferencián kiosztják a Magyar Marketing Fesztivál Díjat annak a szakmai szakértőnek és társaságnak, amely előző évi munkásságával nagy hatással volt a kkv-piac fejlődésére.

Az esemény programja