Cégvilág

Szabó Ervin, a Kulcs-Soft vezérigazgatója
Szabó Ervin, a Kulcs-Soft vezérigazgatója
Forrás: Kulcs-Soft Nyrt.

Odaítélték a 2020-as Magyar Üzleti felelősség Díjakat

November 23-án vált nyilvánossá a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj nyertes pályázóinak, védjegyhasználatra jogosult cégek, szervezetek nyertes pályázatainak listája. A Kulcs-Soft ebben az évben először mérettette meg a nyilvánosság előtt az elmúlt években végzett CSR tevékenységét, aminek eredményeként a vállalat két kategóriában is kiérdemelte a szakmai zsűri elismerését.

A Kulcs-Soft „Legjobb felelős és fenntartható vállalatért”, illetve a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” kategóriában is sikeres pályázatot nyújtott be.

„Az elmúlt években a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartva, környezettudatos céggé váltunk, hatékonyságnövelő szoftvereket fejlesztünk, rengeteg energiát fordítottunk a jövő vállalkozó generáció képzésre, tehetségek felkutatásra és támogatására, rendszeresen adományoztunk a Kulcs-Esély Alapítványon keresztül csendben, saját berkeken belül. Most azonban úgy gondoltuk, hogy eljött az idő, hogy nyíltan is példát mutassunk a versenyszféra szereplőinek, beszéljünk róla és segítséget nyújtsunk. Úgy véljük, hogy kötelessége minden nagyobb és sikeresebb hazai cégnek támogatni valamilyen magyarországi szervezetet, közösséget, iskolát, ezzel is hozzájárulva társadalmunk jólétéhez”, nyilatkozta Szabó Ervin vezérigazgató.

(A díjazottak listája itt olvasható.)