Cégvilág

softline_group_ipr-insights
Forrás: Softline Group

Regionális együttműködésben az erő

Partnerségi megállapodást kötött a német Softline AG nemzetközi IT-tanácsadó vállalat és a magyar tulajdonú, szoftvereszköz-gazdálkodási szolgáltatásokat és licenctanácsadást nyújtó IPR-Insights.

A szoftvereszköz-gazdálkodás (SAM), IT-biztonság, virtualizáció és infrastruktúra-menedzsment területekre fókuszáló, nemzetközi IT-tanácsadó csoport, a Softline Group partnerségi megállapodással támogatja növekedési stratégiáját, amelyet az átfogó SAM-szolgáltatásokat és licenctanácsadást nyújtó IPR-Insights-szal kötött.

A Softline Group 2010-es átszervezése óta helyezte fókuszba bővülő, IT-tanácsadási szolgáltatási tevékenységét.

"A Softline Group folytatja növekedését mind helyi szinten, mind a nemzetközi piacokon. Egyes nagy nemzetközi ügyfelek számára fontos lehet, hogy telephelyükön alkalmazzanak szoftvergazdálkodási eszközöket (vagy azok egy részét). A nemzetközi ügyfélkörünk folyamatos növekedést mutat, és ez a partnerségi megállapodás, hogy Európa-szerte nagy erőforráskészletet tesz számunkra elérhetővé, és azt a rugalmasságot biztosítja, amire szükségünk van. Nagy várakozással tekintek erre az új partnerségre" – mondta Martin Schaletzky, a Softline Group vezérigazgatója.


 

"Örülök, hogy olyan partnerre találtunk a Softline Groupban, aki tökéletesen illeszkedik nemzetközi növekedési stratégiánkba. A két szervezet vevő centrikus szemlélete nagyon jól illeszkedik egymáshoz" – mondta Zsoldos Sándor, az IPR-Insights vezérigazgatója. "A szinergikus partnerségben a két cég kölcsönösen építhet egymás speciális szaktudására, és skálázható szoftvereszköz-gazdálkodási portfóliót tud kínálni. Ügyfeleink hasznosíthatják tanácsadóink átfogó nemzetközi projekt-tapasztalatait, és ezáltal a Softline Group és az IPR-Insights versenyképes megoldásokat kínálhat teljes európai lefedettséggel" – tette hozzá a szakember.