Karrier

TakacsZoltan_AAM_e.jpg
Forrás: AAM
Új év, új színekben

Digitalizációs tanácsadói üzletágat indít az AAM

Digitalizációs tanácsadói üzletágat indít az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó. Az új üzleti területet Takács Zoltán vezeti „digitalizációs üzletágvezető” pozícióban.

A digitalizáció az üzleti élet minden területén elengedhetetlen transzformációs folyamat, amely növelheti a hatékonyságot, átalakíthat üzleti modelleket és új üzleti lehetőségeket is teremthet. Magyarország vezető, magyar tulajdonú üzleti tanácsadó cégeként az AAM fontosnak tartja, hogy jelenlegi és leendő ügyfeleinek hatékony és hozzáadott értéket jelentő segítséget nyújtson ebben a folyamatban. A vállalkozásoknak mérettől függetlenül növekvő kihívást jelent a digitalizáció, így a tanácsadói piacon is egyre erősebb igényként jelenik meg ennek a folyamatnak a szakértő támogatása. Az AAM eddig is segítette ügyfeleit ebben a folyamatban, ám új üzletágként immár dedikált kapacitást biztosít, kiegészítve a már meglévő menedzsment-tanácsadás, IT-tanácsadás és Információbiztonság szolgáltatásokat. Az AAM az alapítása óta eltelt 25 évben, közel 70 országban, több mint 2500 sikeres projectben segítette hozzá ügyfeleit üzleti sikerekhez, vagy éppen versenyképességük javításához.

– Szeretnénk még intenzívebben jelen lenni a magyar gazdaság és vállalkozások digitalizációjában, amiben fontos mérföldkő a digitalizációs tanácsadói tevékenységünk üzletággá alakítása. Takács Zoltán csatlakozásával, olyan vezető került üzletágunk élére, akinek hazai és nemzetközi digitalizációs és vezetői tapasztalata kombinálva az AAM sikerorientált szemléletével és megvalósítási képességével jelentős hozzáadott értéket jelent ügyfeleinknek, – mondta Varga Márton, az AAM ügyvezetője.

Takács Zoltán tapasztalata a digitális üzleti világban évtizedes, olyan vállalatoknál szerzett nemzetközi tapasztalatot, mint az Ericsson, a Nokia, a Vodafone, az RTL Klub, a Huawei és a Telenor. Kereskedelmi, termék- és szolgáltatásfejlesztésitapasztalatát jelenleg a hazai startup ökoszisztéma aktív szereplőjeként kamatoztatja. A villamosmérnök végzettségű szakember a Telenor Accelerate alapítója, a Design Terminal Startup Programjának kulcsmentora.

– Szeretnénk markánsan hozzájárulni Magyarország és az itt működő vállalatok sikeres digitális transzformációjához. Piacismeretünk a legjobb nemzetközi megoldásokkal kombinálva óriási lehetőséget jelent a magyar üzleti világnak. Naprakész ismereteinket gyakorlatias hozzáállással ötvözzük a sikeres digitalizáció érdekében, – emelte ki Takács Zoltán, az új digitalizációs üzletág vezetője.