Karrier

Ruben-Lehmann_HMD_e.jpg
Forrás: HMD Europe

Ruben Lehmann a HMD Global új, európai alelnöke

A HMD Global, a Nokia telefonok „otthona” bejelentette Ruben Lehmann kinevezését, aki a vállalat új európai alelnöke. A továbbiakban ő felel minden kereskedelmi tevékenységért, üzleti stratégiáért és fejlesztésért. Székhelye Svájcban lesz, és Florian Seiche vezérigazgatónak tartozik majd beszámolási kötelezettséggel.

Mielőtt csatlakozott a Nokia telefonok gyártójához, Ruben Lehmann Svájc legnagyobb mobil- és okostelefon-forgalmazó vállalata, az Autronic AG, vezérigazgatója volt. Kiváló vezető, aki műszaki mérnökként az üzleti fejlesztés, a vállalati stratégia és tervezés területén szerzett vezetői tapasztalatot.
„Nagyon örülök, hogy ebben a meghatározó pillanatban csatlakozhatok a Nokia telefonok családjához. Az üzleti vállalkozás az elmúlt három évben sokat elért azzal, hogy világszerte értékesít okos- és klasszikus telefonokat. Örülök, hogy elősegíthetem a további terjeszkedést 2020-ban, és ezt követően.” – nyilatkozta a frissen kinevezett alelnök.
„Egyedülálló Android-ígéretünk és a biztonsági, illetve szoftveres okostelefon-frissítések szempontjából piacvezető márkaként világszerte elismerik vállalatunkat. Kutatások is alátámasztják, hogy a fogyasztók egyre hosszabb ideig használják okostelefonjukat, így továbbra is elkötelezettek vagyunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a rajongóknak, és készülékeink egyre csak jobbak és jobbak legyenek.” – tette hozzá.