Karrier

antenna_hungaria
Forrás: hirado.hu

Sárecz Zsolt lett az Antenna Hungária vezérigazgatója

2018. szeptember 1-gyel Sárecz Zsoltot nevezte ki az Antenna Hungária vezérigazgatójának Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter. A korábbi vezérigazgató, Kápolnai András közös megegyezéssel távozik a cégtől.

Sárecz Zsolt több évtizedes, a távközlési iparban és a pénzügyi szektorban szerzett tapasztalattal, vállalatvezetői gyakorlattal rendelkezik. Pályafutását könyvvizsgálóként kezdte, majd 1996 és 2011 között az Invitelnél töltött be különböző vezetői tisztségeket. Utóbb a Dataneum elnök-vezérigazgatójaként dolgozott 2011 és 2014 között, majd 2014-től a Monarte ügyvezető igazgatója volt; az Antenna Hungária élére történő kinevezéséig pedig a Grid CEE vezérigazgatói feladatait látta el 2016-tól.

Nyilvános cégadatok szerint az Antenna Hungária tavaly 45,57 milliárd forint értékesítési nettó árbevételt ért el ez előző évi 24,39 milliárd forint után, tavalyi adózott eredménye 1,55 milliárd forintot tett ki az előző évi 856 millió forinttal szemben.