Karrier

Cseresnyes-Dora-AutSoft-CEO_e.jpg
Forrás: Autsoft

Új vezérigazgató az AutSoft élén

A 2011-ben alapított, erős egyetemi háttérrel rendelkező, egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó AutSoft Zrt. Cseresnyés Dórát bízta meg a cég vezetésével 2020. április 1-jétől.

Cseresnyés Dóra 2019 végén csatlakozott a céghez menedzsment tanácsadóként, fő feladata a nemzetközi terjeszkedés előkészítése volt. Ezt követően 2020 februárjában vette át az üzletfejlesztési és értékesítési csapat vezetését, irányítása alatt a cég több kiemelt szegmensben is erősíteni tudta jelenlétét. A szakember tizenöt évet töltött egy szoftverfejlesztéssel és fejlesztést támogató tevékenységekkel foglalkozó svéd vállalatnál, ahol kiemelkedő tapasztalatot szerzett nemzetközi ügyfelek, remote szolgáltatások, üzletfejlesztés, erőforrás-menedzsment és operatív vezetés terén.
A sajnálatos, világméretű járványhelyzet körülményeihez igazodva az AutSoft igazgatósága úgy döntött, megújítja a cég működését, és ehhez a megújuláshoz Dóra személyében egy friss, energikus és konzekvens vezetőre talált. Az AutSoft számára elsődleges cél munkavállalói, ügyfelei és partnerei megtartása, illetve a szakmai kiválóság erősítése - ezt támogatja Cseresnyés Dóra transzparens és emberközpontú vezetői stratégiája.
Az AutSoft megköszöni az eddigi vezérigazgató, Ilosvai Péter munkáját, aki közös megegyezéssel távozik a vállalattól. Irányítása alatt a cég a korábbi családi jellegű vállalkozásból professzionális alapokon működő, 150 fős strukturált szervezetté nőtte ki magát.